Hearing Gambia Foundation
Strive for greatness


Ons team Nederland

Anita Goudriaan

Anita Goudriaan

Positie Voorzitter

Mijn naam is Anita. Naast voorzitter van deze mooie stichting heb ik sinds 2008 een eigen praktijk waarin ik als counseller, coach, psychotherapeut mensen help die vast lopen in het dagelijkse leven. Ik ben een gepassioneerd persoon en mijn missie is dan ook om zoveel mogelijk mensen gelukkiger en steviger in het leven te leren laten staan.

Miranda Roloff

Miranda Roloff

Positie Penningmeester

Positie Penningmeester Mijn naam is Miranda Groeneveld, getrouwd en heb 2 kinderen. Ik ben Quality Supervisor bij een Marktonderzoeksbureau. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen , hardlopen en fitnessen. Mijn droom is om met elkaar veel kinderen blij en gelukkig te maken.

Tom van Pelt

Tom van Pelt

Positie Bestuurslid

Mijn naam is Tom. Ik studeer psychologie op de Erasmus Universiteit Rotterdam. In mijn vrije tijd hou ik er van om te sporten en leuke dingen te doen met vrienden. Zonder losse stenen kan je geen muur bouwen, ik ben trots om een steen te zijn in die muur en zo de dove en slechthorende kinderen in Gambia te helpen!

Catharina Wieringa

Catharina Wieringa

Positie Secretaris

Mijn naam is Catharina. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als psychiatrisch verpleegkundige bij de crisisdienst in Groningen. Als vriendin van Anita ben ik betrokken geraakt bij de stichting en ben ik actief mee gaan denken in de projectplannen en sponsoring.


Ons team Gambia

Pap Jahateh

Pap Jahateh

Positie Coördinator

Mijn naam is Pap. Ik werk als business consultant en socialworker. Ik ben de coordinator van de stichting in Gambia. Geboren te zijn in een land waar minder aandacht en zorg wordt besteed aan doven en slechthorenden, wil ik graag helpen en mijn tijd en energie wijden in het overbruggen van de kloof tussen de doven en de samenleving.

Muhammed S Njie

Muhammed S Njie

Positie Plaatsvervangend coördinator

Ik ben een arts die werkt in het Edward Francis Small Teaching Hospital op de Emergency Unit. Het is een groot genoegen met eer om te worden aangesteld als plaatsvervangend coördinator van de Stichting Hearing Gambia, kantoor in Gambia. Ook bij het meedoen en het bevorderen van het welzijn van de Stichting bij het bereiken van zijn doelen binnen Gambia en daarbuiten.

Cherno Jahateh

Cherno Jahateh

Positie Secretaris

Ik ben Cherno Jahateh 22 jaar oud Gambiaan, als de secretaris van deze verbazingwekkende en ontroerende stichting. Ik studeer nu medicijnen aan de universiteit van Gambia in mijn vierde studiejaar. Het is mijn grootste droom sinds ik een kind om arts te worden en om mensen te helpen die lijden als gevolg van gezondheidsproblemen plus om de gezondheidsnorm van mijn land en de wereld in het algemeen te verhogen. Ik hoop dat met mijn kennis van medicijnen ik als student mijn aandeel kan hebben aan het succes van deze Goddelijke stichting om zijn doel te bereiken

Ndey Jahateh

Ndey Jahateh

Positie Penningmeester Gambia

Mijn naam is Ndey Ik ben een jonge, inspirerende en gemotiveerde vrouw. Ik heb met succes mijn Bachelor of Science in Accountancy afgerond aan de Universiteit van Gambia onder de School of Business and Public Administration met First Class Degree (Suma Cum Laude). Ik ben erg gefascineerd door onze liefdadigheidsorganisatie. de reden is dat deze kinderen niet in staat zijn iets te horen of op te letten, ze worden meestal gediscrimineerd in de samenleving en ze worden achtergelaten op de arbeidsmarkt. Ik vind het geweldig om deel uit te maken van de stichting en ik ben vereerd de penningmeester te zijn, het is als een droom die uitkomt voor mij, aangezien ik een gepassioneerde bijdrage lever aan de ontwikkeling van mijn geliefde land, dit zal een opstap zijn voor mij om ook terug te geven aan mijn land. Dit zal de dove kinderen het leven geven dat ze nooit eerder hadden bedacht en ze zullen deel gaan uitmaken van de samenleving en de bijdrage aan het nationale gebouw en andere werknemers in de sector. Ik zou niet gelukkiger kunnen zijn om deel uit te maken van deze grote en nobele basis die strijdt en de kloof overbrugt tussen bekwaam en onbekwaam.

Salim Sillah

Salim Sillah

Positie voorlichtingsambtenaar (PRO)

Ik ben salim Sillah en werk als een consultant voor gemeenschapsontwikkelingsprojecten binnen Brikama en zijn omgeving. Als public relations officer voor deze stichting help ik me meer om de brug te slaan tussen de lokale bevolking van onze communicties en de activiteit van de stichting. Nooit moe als het gaat om het dienen van uw gemeenschap.

Anita Goudriaan

Anita Goudriaan

Positie Controleur (financieel)

Mijn naam is Anita. Naast voorzitter van deze mooie stichting in Nederland maak ik ook deel uit van onze stichting in Gambia. Prachtig om te zien hoe we zoveel moois met elkaar proberen te bewerkstelligen. Met hart en ziel zullen we met elkaar veel mooie projecten voeren. Een mooie toekomst voor alle doven en slechthorenden in Gambia. Daar streven wij voor.

Modou Sowe

Modou Sowe

lid Audioloog

Over Mijn naam is Modou ik werk in het kleine academische ziekenhuis van Edward Francis. Het enige doorverwijzings ziekenhuis in Gambia. Ik ben een specialist in hoortoestellen. Ik werk in gezondheidscentra in The Gambia. Ik ben een rolmodel in mijn professie om mensen met gehoorproblemen te helpen. Gehoorverlies is stilte, mensen met gehoorverlies of doofheid zijn altijd geïsoleerd en hebben weinig kans op een baan of goede leef omstandigheden. in hun gemeenschap. Met behulp van gehoorapparaten kan een leven veranderen en meer kansen bieden wat betreft onderwijs en communicatie met onder andere familie en vrienden.