Hearing Gambia Foundation
Strive for greatness

Onze sponsoren:


Otometrics - Gouda

Op 23 oktober hebben we Otometrics bezocht. We mochten een kijkje nemen achter de schermen. We hebben mooie apparaten voor het testen van het gehoor gedoneerd gekregen. Alle apparatuur dat nodig is om in Brikama te starten. Een auricall, een hypro, koptelefoon, kabels, schoentjes de software NOAH en voor de auricall is op de laptop gezet. Wij zijn enorm blij met deze enorme donatie. Op 4 november heeft onze audioloog de apparaten en software getest. Alles werkte fantastisch! 
Outlet010 Print shop

https://outlet010.jimdo.com 

Met dank aan Javier van outlet 010 in de Fransenstraat 21 in Vlaardingen. Hij helpt ons met de mooie gedrukte T-shirts, caps, stickers en verzorgd ons drukwerk voor een zeer vriendschappelijke prijs. Onze coördinator is voorzien van een paar mooie Feyenoord T-shirts. Dank je wel Javier!

Van Gent Hoortoestellen

https://hoortoestellen-vangent.nl/

Van Gent hoortoestellen is onze steun en toeverlaat in alles wat met gehoorapparaten te maken heeft. Zij hebben ons geleerd om oorstukjes te maken en de materialen om deze te vervaardigen gedoneerd.  De volgende stap is nu het vinden en verkrijgen van de apparatuur voor de gehoortesten voor het aanpassen van alle gehoorapparaatjes. Ook hierin ondersteund Van Gent ons. Ons dank is groot en wij zijn blij met de hulp die wij ontvangen van deze geweldige audiologen.


 Partycentrum Prikkewater

https://www.prikkewater.nl/

Partycentrum Prikkewater heeft een prachtige locatie. Deze wordt voor onze benefietavond op 29    november geheel belangeloos gedoneerd. Daarnaast hebben zij voor ons de flyers ontworpen en      maken zij het online kopen van tickets voor ons mogelijk. Wij zijn Martin Poot en al het personeel      enorm dankbaar voor deze genereuze donatie. Samen met optredens van The Red en Mame Balla    gaan we er voor zorgen dat er in Gambia heel veel dove kinderen veilig naar school kunnen gaan  
met een schoolbus en voorzien kunnen worden van mooie opmaat en afgestelde gehoor- apparaatjes. Onze dank is groot.