Hearing Gambia Foundation
Strive for greatness

Sponsor een doof kind en geef ze een toekomst

Hieronder vindt u de kinderen die al een sponsor hebben gevonden. Er zijn helaas nog heel veel kinderen thuis. Wilt u ook een kindje sponsoren neem gerust contact met ons op.

 Hallo allemaal. Ik ben Babucarr Badjie en ik ben 5 jaar. Ik ben een heel vrolijk jongetje maar ik kan niet horen en praten. Nu mag ik dankzij de Hearing Gambia Foundation en mijn sponsor Erik Mudde eindelijk naar school en dat gaat heel goed. 


Hallo allemaal. Mijn naam is Muhamed Janju en ik ben 10 jaar. En ik ben zo blij met mijn sponsor Europiping. Dankzij hun kan ik verder naar de volgende klas. Mijn vader is onlangs overleden en daardoor verloren wij niet alleen onze steun en toeverlaat maar kwam mijn moeder in diepe armoede en stond ze alleen voor.  Nu mag ik gelukkig toch verder met school. Dank u wel sponsor ik ga goed mijn best doen op school en u wordt er van op de hoogte gehouden. Hallo allemaal. Mijn naam is Banna Jobe. Ik ben 4 jaar oud. Mijn ouders zijn arm en kunnen mij niet niet naar school brengen en alles wat ik nodig heb voor school kunnen ze niet betalen. Maar nu mag ik toch naar school. Dankzij familie WieringaHallo ik ben een stoere jongen van 5 jaar en mijn naam is Adama Sillah. Ik woon best wel een eindje van de school in Brikama. Dankzij mijn sponsor Miranda Groeneveld kan ik eindelijk naar school. Ook mijn lieve tweelingzus ging om dat ik niet ging nog niet naar school. Wij zijn zo blij dat dit nu mag en kan. 
Wij zoeken nog persoonlijke sponsoren. Zou u dat willen worden? Voor € 150.-- per jaar of  € 12,50 per maand kan ik naar school, krijg ik schoolboeken, een lunch en een mooi schooluniform en schooltas. Met regelmaat houd ik u op de hoogte hoe het met mij gaat.  

Naast mij zijn er nog heel veel lieve jongens en meisjes die nu nog thuis zitten en ook heel graag naar school willen en gesponsoord willen worden.  Wilt u mij of een ander kind de kans geven om te leren en mee te mogen doen in de maatschappij?  Onder het kopje steun ons vindt u de gegevens.  Hier kan u door middel van *overmaking aangeven dat u mij of een ander kindje wilt helpen. Schrijft u dan bij de omschrijving: "Ik sponser een kind" en uw e-mail adres er bij. Want de bank geeft verder geen gegevens van u.  Wij houden u dan op de hoogte van alle ontwikkelingen en hoe goed ik het doe op school.

* Wanneer u maandelijks wilt doneren is het het gemakkelijkst om in uw eigen telebankieren omgeving bij het overmaken aan te geven dat dit elke maand bij u afgeschreven mag worden. U vindt dit bij de nieuwe opdracht die u aanmaakt. Standaard staat dit op éénmalig. U kunt dit aanpassen naar maandelijks en dan de keuze maken voor doorlopend of een eind datum. 

Alvast heel erg bedankt