Hearing Gambia Foundation
Strive for greatness


nederlandse vlag
ANBI_logo1
kleurcodes

Wist u dat wanneer u een donatie geeft aan een stichting met een ANBI status u dit op kan geven bij uw belastingaangifte. Dit is als gift zijnde aftrekbaar. 

Sinds 3 juni 2019 is het mogelijk om tussen een sponsor en Hearing Gambia Foundation een overeenkomst te sluiten waardoor de totale schenking van de belasting mag worden afgetrokken. 

Indien u hier belangstelling voor heeft laat het ons dan aub weten per e-mail: info@hearinggambiafoundation.nl  U krijgt dan van ons de benodigde papieren toegestuurd.          Het invullen duurt ongeveer 5 minuten. 

Zonder overeenkomst heeft u te maken met een drempelbedrag dat u niet mag aftrekken maar ook met een maximumbedrag.  De drempel is 1% van uw drempelinkomen met een minimum van € 60.-- 

De eis die de belastingdienst stelt voor periodieke schenkingen is dat er een overeenkomst  moet worden afgesloten die een looptijd heeft  voor minimaal 5 jaar en dat het bedrag elk jaar ongeveer het zelfde is.  Dan vervalt zowel het drempel  bedrag als het maximum bedrag. Zie hiervoor onder aan deze pagina de link naar de belastingdienst site.

De banken verstrekken geen gegevens meer van degene die geld op de rekening van Hearing Gambia Foundation storten. Wij vragen u daarom vriendelijk om in de omschrijving ook uw gegevens of e-mail adres toe te voegen. Wij kunnen deze gegevens dan gebruiken om u  op de hoogte houden van al  onze activiteiten en ontwikkelingen.


Uw donatie kunt u ook overmaken op ons rekeningnummer:  

NL22RABO0342305093    TNV Hearing Gambia Foundation  

of gemakkelijk via onderstaande link met Ideal:

https://useplink.com/payment/OxgOBusiLZ36v0GfDGiq/


 Dank u voor uw support. 


 www.belastingdienst.nl.